U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9900 Eeklo

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 4 slaapkamers in leuke kasseien straat en ruime tuin!

CONTACT: Simon via het nummer 0498 12 37 08 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentie foto's. Zelfde afwerking en materialen worden ook toegepast in de Eikelstraat. Bij een bezoek wordt eerste een modelwoning bezocht in de Kerkstraat om dan onmiddellijk erna naar de Eikelstraat te gaan. Kleine wijzigingen in details zijn nog mogelijk! De woning in de Eikelstraat zit ook in zijn eindfase!

De woning werd gestript en integraal voorzien van nieuwe technieken: zowel elektriciteit, gas, water, riolering, isolatie en pleisterwerken worden vernieuwd. Aandacht voor duurzaamheid en comfort.

De Eikelstraat is gelegen op wandelafstand van centrum-Eeklo. Het is gelegen in een brede rustige straat met voldoende parkeergelegenheid. Ook biedt de straat

Deze renovatie is voorzien van een zeer ruime leefruimte, een volledig uitgeruste keuken met toestellen (kookplaat, heteluchtoven en vaatwas). De authentieke elementen zoals de opgeschuurde deuren en vloeren. Ook een leuke retro-tegel maken deze woning uiterst uniek. De woning heeft een ruime tuin met zij-ingang.

De badkamers zijn uitgerust met een inloopdouche, bad en een wasmeubel. Daarnaast heeft de woning vier ruime slaapkamers, voldoende berging en ruimte voor een bureau!

EPC-score na technieken (verwachte score tussen 150 en 190)

CONTACT: Simon via het nummer 0498 12 37 08 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed