U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent (9000)

Omschrijving

Ruime woning met tuin en karaktergevel!

Contact Simon op 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Een woning die zeer goed scoort op vlak van bereikbaarheid! U kunt met gemak de R40 op wat toegang geeft tot een vlotte verbinding met de R4, Dampoort station en de E40. Niet alleen de ontsluitingswegen zijn vlakbij ook parken zoals de Bourgoyen en Gent centrum zijn op korte fiets/wandelafstand bereikbaar! Verplaatst u zich liever met het openbaar vervoer? Dan heeft u vlakbij een tram/bus die in rechtstreekse verbinding staat met het historisch centrum!

Binnen in de woning dienen er enkele opfrissingswerken te gebeuren het gaat hier louter om esthetisch werk met de technieken van het gebouw die allemaal op punt staan. Elektriciteit wordt POSITIEF afgeleverd! Dak in goede staat met onderdak + geïsoleerd, verwarming op HR+ condensatieketel. Epc 396/ 20180621-0002069809-1


Wat meteen opvalt aan de voorkant van het huis is zijn recent gerenoveerde karakter gevel. Leuk om iedere dag naar thuis te komen. De gelijkvloers beschikt over lichtrijke ruimtes met een half-open keuken (op te frissen) en toilet. Aansluitend is er ook een tuintje met voldoende ruimte om gezellig buiten te zitten. Ook is er toegang tot een grote kelder wat dan weer de behoefte voor bergruimte te gemoed komt! Op de eerste verdieping bevindt zich in huidige indeling de leefruimte (kan ook als kamer ingedeeld worden!) als ook een aparte slaapkamer kamer! De tweede verdieping beschikt over de tweede slaapkamer als ook een ruime badkamer met tweede toilet!

Samengevat een betaalbare woning met vlotte bereikbaarheid, ruimte, karaktergevel en tuin. Met wat opfrissingswerken een zeer gezellige woonst! Kom gerust eens kijken!

Contact Simon op 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed