U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent (9000)

Omschrijving

Renovatie 3 slaapkamers met aangename tuin zuid en uitgang aan park!!

CONTACT: Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (zelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen). Bezoek met de makelaar zeker een afgewerkte kijkwoning!!

In de Hulstboomstraat vinden we deze gerenoveerde woning. De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een afzonderlijk toilet, een keuken, ingericht met kwalitatieve toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-lucht oven, dampkap, spoelbak) en een dubbele leefruimte.
Het groot schuifraam achteraan verleent toegang tot een blauwsteen terras met aangename tuin - zuid. GROOT PLUSPUNT: via het tuindeurtje achteraan komt u rechtstreeks in het Acaciapark: ideaal voord de Gentse fietsers!

De eerste verdieping telt een eerste ruime slaapkamer, een ruime badkamer (dubbel wasmeubel, ligbad met jets, tweede toilet), en een douchekamer (met regendouche).
De overige twee slaapkamers, waarvan 1 met extra-communicerende ruimte bevinden zicht op de tweede verdieping. Elke kamer is voorzien van tv-en internetaansluiting.

MOBI-SCORE: 9,5/10!! Bushalte op minder dan 250m, tramhalte op minder dan 1km, treinhalte op minder dan 5km, gelegen aan het Aciaciapark, op fietsafstand (ca. 7 min.) van het historisch centrum van Gent, ...

NIEUW EPC na installatie verwarmings- en isolatietechnieken.

CONTACT: Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed