U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent (9000)

Omschrijving

Woning met herenhuisallures (4SLPK) in centrum Gent

Contacteer Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Verhuurwaarde 1400 EUR - vraag naar onze verhuurgarantie!

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een zeer gelijkaardig pand (zelfde afwerking/zelfde materialen). Op vraag kan er een kijkwoning bezocht worden voor meer uitleg over concept/ gehanteerde materiaal keuzes...) Vraag ernaar bij uw makelaar!

Alles bevind zich in Centrum-Gent. Dok-noord als ook de vrijdagsmarkt zijn op wandelafstand bereikbaar. Vlotte verbinding met wagen/trein/tram/bus.

De woning wordt gestript en integraal voorzien van nieuwe technieken : zowel elektriciteit, gas, water, riolering, isolatie en pleisterwerken worden vernieuwd. Aandacht voor duurzaamheid en comfort.

De gevel wordt in zwart houten schrijnwerk gestoken. Bij renovatie van de gevel zullen authentieke elementen geaccentueerd worden met oog voor karakter van de woning. Binnenkomen doet u via een authentieke trappenhal. De herenhuistrap zal gezandstraald worden. Naast deze trap is ook een gastentoilet met handenwasser. Het gelijkvloers wordt ingedeeld met 3 compartimenten. Dubbel leefruimte + open keuken. Vanuit de keuken is er een schuifraam dat toegang biedt tot het terras in blauwsteen en de zonnige stadstuin. Het plat dak van de keuken werd aangelegd als een groendak.

Op de eerste verdieping hebben we een eerste grote kamer (ca 20m2) plafond hoogtes +3m en dubbel raamwerk voor optimaal zonlicht. Naast de slaapkamer zijn twee badkamers, eerst een douchekamer en ernaast een ruime lichtrijke badkamer met extra toilet (Kranen allemaal Van Marcke).

Op het laatste verdiep vinden we dan nog eens 3 ruime slaapkamers.

Een echte aanrader!

Contacteer Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed