U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie regio Dampoort

CONTACT : THOMAS op 0474262758 of Thomas@vicusvastgoed.be

Op de Antwerpsesteenweg, Regio Sint-Amandsberg / Dampoort, vinden we deze woning die momenteel een totale renovatiebeurt krijgt! Momenteel al te bezichtigen.

Hoogstaande afwerking met kwalitatieve materialen! Nieuw geplaatste keuken met vaatwas, inductie, oven, koolstofafzuig, dubbel spoelbak met trompetkraan, etc ... Vloeren afgewerkt met parket. Open leefruimte aan de kant van het blauwsteenterras. Volledig nieuw geïnstalleerde badkamer met ligbad met jets, ruime douche, dubbel wasmeubel met grote spiegel en een handoekdroger. 3 slaapkamers. Leuk tuintje aanwezig, alsook een ruime kelder. Dit alles op een boogscheut van centrum gent, met uitstekende verbinding via openbaar vervoer. De foto's zijn van een vergelijkbare woning die net gerenoveerd is door dezelfde aannemer, deze woning wordt met dezelfde materialen op identieke wijze gerenoveerd! Reeds te bezichtigen.

EPC na plaatsen verwarmingsinstallatie

Voor alle info mailt u naar thomas@vicusvastgoed.be of belt u op 0474262758

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed