U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Herenhuis Sint-Pieters-station, met zonnige tuin en garage

CONTACT : THOMAS op 0474262758 of thomas@vicusvastgoed.be

Op een paar honderd meter van Sint-Pieters-station, in de Meersstraat, vinden we deze herenwoning die momenteel een grondige renovatie ondergaat. Klassepand met gevel van 6meter + en grote garage. Inbegrepen in de renovatie zijn: vernieuwde technieken (water, gas, elektriciteit en bijhorende leidingen + ook verwarming), vernieuwde isolatie, vernieuwde plakwerken, vernieuwde vloeren + schrijnwerk, nieuwe keuken, nieuwe badkamer .... Foto's zijn van eenzelfde renovatie van dezelfde aannemer, renovatie gebeurt met identieke materialen. Prijs is na volledige afwerking = instapklaar. Bezoeken reeds mogelijk.

Indeling : Grote inkomhal met toegang tot kelder in de linkerkant van de gevel. Ruime garage in de rechterkant van de gevel. (simulatie reeds te zien op foto). Moderne keuken op gelijkvloers (ruime uitvoering met gaskookfornuis), uitgerust met toestellen van siemens. Parketvloeren (eik) van merk lalegno. Grote open leefruimte met mooie diepte. Verschillende lichtkoepels en breed schuifraam zorgen voor klare ruimtes. Ruime buitenruimte op de zuidkant, met aangelegd blauwsteenterras en leuke tuinzone. Toilet in aparte ruimte op gelijkvloers. Badkamer met douche (regendouche), ligbad en dubbel wasmeubel op eerste verdieping + tweede badkamer op tweed verdieping. 2 slaapkamer op verdieping 1 + 2 slaapkamers op 2e verdieping + 1 zeer grote slaapkamers op 3e verdieping.. Grote ramen en extra dakveluxen voor uitstekende lichtinval.

EPC na installatie verwarming (nieuwe condensketel van Bulex)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed