U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Renovaties voor ouders met studerende kinderen!!! - 9000 Gent

Omschrijving

Tijdens de zomermaanden Juni-Juli-Augustus lanceren wij gerenoveerde woningen in het prijssegment 260 000 EUR - 350 000 EUR. Deze woningen worden op maat gemaakt van ouders met studerende kinderen. Wat houdt dit in?

De woningen worden volledig gestript en totaal gerenoveerd : Alle technieken zijn nieuw, zowel elektriciteit, water- en verwarmingsleidingen als verwarmingsketel worden opnieuw geplaatst (nieuwe codensketel van bulex op aardgas). Vernieuwde stukadoorswerken met primerlaag schilderwerk. Nieuwe houten parketvloeren op het gelijkvloers en badkamer en sisal-vloerbekleding in de slaapkamers. Nieuw schrijnwerk pvc met dubbel gelaagd glas. Geïnstalleerde keuken met siemens toestellen (vaatwas, spoelbak, heteluchtoven, inductie en afzuig) en moderne badkamer met dubbel wasmeubel, ligbad en douche. Volledige woning uitgerust met domotica verlichtingssysteem en alle ruimtes (inclusief slaapkamers) zijn voorzien van internet- en tv-aansluitingen. Kortom alles wat een moderne student kan wensen, volledig instapklaar zonder verdere zorgen.


Indeling : Keuken en leegruimte gelijkvloers, met breed schuifraam naar stadsterras. Badkamer en 1 slaapkamers op eerste verdieping. 2 slaapkamers op de tweede verdieping. Alle ruimtes uitgerust met centrale verwarming en voldoende voorzieningen.

HOE OP DE HOOGTE BLIJVEN?????? Ga naar www.vicusvastgoed.be en druk op de knop SCHRIJF U IN. Dan blijft u automatisch op de hoogte.

Contact : thomas op 0474262758 of mailen naar thomas@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed