U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

UZ GENT met grote tuin!

CONTACT : thomas@vicusvastgoed.be of 0474262758.

In een gezellig straatje vinden we deze gloednieuwe renovatie. Op fietsafstand van Gent Sint-Pieters en wandelafstand UZ GENT.

Woning werd van boven tot onder gestript. Overal nieuwe technieken, nieuwe stukadoorswerken, nieuwe isolatie... Afwerking gebeurt met kwalitatieve materialen (blauwsteen, parket, domotica-verlichting LET, ... ). Volledig geïnstalleerde keuken met Siemens toestellen. Afwerking met houttoetsen en parket in keuken en leefruimte. Groot schuifraam en extra lichtkoepel zorgen voor klare, open ruimtes. De leefruimte geeft uit op leuk stadsterras in blauwsteen en grote tuin, volledig westelijk gericht, dus veel zon! Gezien de lange tuin: ideaal voor twee terrassen aan te leggen...

Drie volwaardige slaapkamers met centrale verwarming, internetaansluiting, domotica-verlichting .. Kwalitatief sanitair met bad, douche met regendouche en dubbel wasmeubel. Toilet in aparte ruimte.

EPC na installatie verwarming.

Voor alle info mailt u naar thomas@vicusvastgoed.be of belt u op 0474262758

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed