U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie met volume

CONTACT : kristof@vicusvastgoed.be of 0496/704501

In een gezellig straatje, Gezondheidsstraat vinden we deze gloednieuwe renovatie. Via de fietsas aan het water opeen boogscheut van centrum Gent, Bourgogne ook nabij.

Woning werd gestript. Gevel van 4,5 meter. Nieuwe technieken, nieuwe stukadoorswerken, nieuwe isolatie, nieuw schrijnwerk, etc.... Afwerking gebeurt met kwalitatieve materialen (blauwsteen, parket, domotica-verlichting LET, ... ). Volledig geïnstalleerde keuken met Siemens toestellen. Afwerking met houttoetsen en parket in keuken en leefruimte. Groot schuifraam en extra lichtkoepel zorgen voor klare, open ruimtes. De leefruimte geeft uit op leuk stadsterras in blauwsteen, plaats genoeg voor tafel en stoelen! Terras en tuin zuidwest gericht.

Drie volwaardige slaapkamers met centrale verwarming, internetaansluiting, domotica-verlichting .. + 1 extra kamer. Kwalitatief sanitair met bad, douche met regendouche en dubbel wasmeubel. Toilet in aparte ruimte.

EPC na installatie verwarming.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed