U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gent - Mariakerke : gerenoveerd met zuidwest terras

Contact : thomas op 0474 262758

In palinghuizen, in een rustige zijstraat zonder doorgaand verkeer, vinden we deze knap gerenoveerde woning. De woning onderging stripwerken waarbij alle technieken werden vernieuwd. Van boven tot onder nieuwe stukadoorswerken. Woning wordt voorzien van centrale verwarming op aardgas op zuinige doorstroomketel van Bulex. Geïnstalleerde keuken met toestellen van siemens. Badkamer met ligbad, regendouche en dubbel wasmeubel. 2 zeer ruime slaapkamers. Ook een leuke buitenruimte die Zuid-West gericht staat = goede zoninval. Goede verbinding naar de Ring en Gent Centrum.

EPC na het plaatsen van de verwarmingsinstallatie.

Dit prachtig nieuw gerenoveerde appartement van 125 m² is gelegen in het historisch centrum van Gent nabij de Korenmarkt en het Gravensteen. Aan de straatzijde bevinden zich in de gevel van ca. tien meter vijf raampartijen. Deze geven uit op de ruime L-vormige leefruimte met luxueus afgewerkte open keuken. Het geheel werd modern doch met warme elementen gerenoveerd. Achteraan bevinden zich twee ruime slaapkamers van ca. 25m² en 15 m².


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed