U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Ruim burgerhuis vlakbij de Coupure - 9000 Gent

Omschrijving

CONTACT : Thomas 0474 26 27 58 of thomas@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is. De benedenverdieping wordt volledig afgewerkt met echte parket (eik).

Deze karaktervolle woning in de rustige buurt van de Coupure is gelegen in een eenrichtingsstraat en is geliefd en populair onder menig Gentenaren en jonge gezinnen. Dit omwille van de aangename & centrale ligging: op wandelafstand van het historische hart Gent, in de buurt van de Blaarmeersen, Watersportbaan, met een vlotte verbinding naar zowel binnen - als buitenring, talloze supermarkten en goede verbinding via openbaar vervoer. Via de nieuw aangelegde fietsersbrug aan de Coupure is alles nog vlotter en veiliger bereikbaar per fiets. Kortom het is een gezellige woonbuurt.

De mensen ontvangt u in de inkomhal die u vervolgens leidt naar de lichtrijke en ruime woon - leefruimte. De moderne open keuken zal volledig geëquipeerd worden waarbij de nadruk op gebruiksvriendelijkheid en kwalitatieve materialen & toestellen ligt. Zo worden de Siemens toestellen ingebouwd en weggewerkt achter de knap gelakte witte kasten. Zo zal er een vaatwasmachine, heteluchtoven, inductiekookplaat alsook een afvoer geïnstalleerd worden. In het houten werkblad wordt een dubbele spoelbak geplaatst met een mooi ogende trompetkraan. De moderne keuken biedt heel wat kastruimte, zowel boven - als onderkasten. Op het Zuid-Oostelijke tuintje is het heerlijk vertoeven op zomerse dagen, het tuinmeubilair plaatst u makkelijk weg in de handige buitenberging (ca. 20m2)

De bovenverdiepingen van deze omvangrijke burgerwoning biedt 4 ruime slaapkamers, allen afgewerkt met ingebouwde LED - spots alsook UTP & COAX aansluiting. Bovendien zijn er 2 hedendaags afgewerkte badkamers terug te vinden. Een eerste badkamer is compleet uitgerust met zowel ligbad met jets als een regendouche en dubbele wastafel. De tweede badkamer valt onder de noemer douchekamer met regendouche en enkel wasmeubel. Er zijn 2 toiletten aanwezig in de woning.
Om het plaatje compleet te maken is er een ingerichte dressing met ingebouwde kasten aangebracht.

EPC na afwerking verwarmingsinstallatie.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed