U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Burgerwoning nabij Rozenbroekenpark

CONTACT : thomas op 0474262758 of mail naar thomas@vicusvastgoed.be; De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

Centraal tussen Rozenbroekenpark en Dampoort-station staat dit ruime woonhuis te koop die momenteel nog volop in renovatie zit. Strategisch gelegen aan station, dicht bij openbaar vervoer, en via Afrikalaan makkelijk naar de R4; en dit op een 7 tal minuutjes fietsen naar de centrum. Bovendien zijn er in de dichte omgeving verschillende scholen, supermarkten en parken terug te vinden.
Verder kenmerkend aan de woning zijn 3 grote klare slaapkamers, geen schuine wanden, dus optimaal gebruik van ruimte, die alle drie voorzien zijn van LED-spots en UTP & COAX-aansluiting. Op de gelijkvloerse verdieping is er de woonkamer en moderne keuken. Strakke witte keuken met vaatwasmachine, heteluchtoven, inductiekookplaat met aaneensluitend een zonnig terras die wordt voorzien van buitenverlichting, stopcontact & buitenkraan.
Genieten doet u zeker en vast in de badkamer: er is een bubbelbad en regendouche voorzien, alsook dubbel wasmeubel.

De woning werd volledig aangepakt, gaande van nieuwe stukadoorswerken, ramen, elektriciteit, leidingen, sanitair, keuken, tot afwerking met ingebouwde LED-spots en parket-vloeren.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed