U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Lichtrijke renovatiewoning met zuidgerichte tuin

Meer info? BEL of SMS Isabelle op 0494 89 71 09 of mail naar isabelle@vicusvastgoed.be
Gerenoveerde stadswoning met alle nodige voorzieningen. In de inkomhal hebben we een wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast, de trappenhal en een apart toilet.
Lopen we verder dan komen we in de keuken (toestellen niet inbegrepen) die uitgeeft op de living. De glasstrook in het dak tussen keuken en living zorgt voor een fantastische lichtinval in de keuken. De living kijk uit op een gezellige en grote stadstuin! (> 50m2) Op het eerste verdiep vinden we een eerste slaapkamer of multifunctionele hobbyruimte afhankelijk van uw behoefte, daarnaast is er een tweede beperkte keuken voorzien die omgebouwd kan worden tot een tweede badkamer. (leidingen zijn reeds voorzien) Daarboven ligt de badkamer met douchebad, wasmeubel, handdoekdroger en een tweede toilet. Op dit verdiep bevindt zich ook de hoofdslaapkamer en is er toegang tot een mezzanine. De woning kan perfect omgevormd worden naar een 3-slaapkamerwoning.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed