U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Herenhuis aan Groot Begijnhof Gent

Contact : Kristof op 0496 704 501 of kristof@vicusvastgoed.be

Aan het Groot Begijnhof presenteren we dit ruime woonhuis met herenhuisallures. Deze ligging is zeer gegeerd door de echte stadliefhebber die toe is aan ruimte en rust. Met uitzicht op het Begijnhof, op wandelafstand van het historische centrum en in de dichte omgeving van scholen, supermarkten, parken met een vlotte verbinding met het openbaar vervoer.
Naast de ligging heeft deze woning uiteraard nog meer te bieden: maar liefst 5 ruime, lichtrijke slaapkamers, allen afgewerkt in een echte parket, voorzien van LED-spots en UTP & COAX-aansluiting. Binnenkomen doen we in de monumentale inkomhal, verder is er een dubbele leefruimte, met aansluitend de open, klare keuken met strak en modern design: witte, gelakte kasten met een houten werkblad. De toestellen zijn ingebouwd: een vaatwasmachine, heteluchtoven, inductiekookplaat en afzuigkap. Gezellig vertoeven kan op het stadsterras in blauwe hardsteen.
Genieten doet u zeker en vast in één van de 2 badkamers: er is één met bubbelbad en één met regendouche voorzien, alsook dubbel wasmeubel.

De woning werd volledig aangepakt, gaande van nieuwe stukadoorswerken, ramen, elektriciteit, leidingen, sanitair, keuken, tot afwerking met ingebouwde LED-spots en parket-vloeren.

Weetje: Het Elisabeth Begijnhof werd gesticht door gravin Johanna van Constantinopel, en gaat terug in de tijd van 1242. Het begijnhof was een ommuurde stad ìn de stad, met een monumentale toegangspoort; omheining is nog deels bewaard gebleven. Aan de nieuwe, bredere straten werden de namen gegeven van gulle weldoeners, waaronder Jan Verspeyen.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed