U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Contact: Bel /sms Simon op 0498 12 37 08 of simon@vicusvastgoed.be

Gent-centrum is voor velen een openluchtmuseum waar gebouwen een mix uitstralen van historie en architecturale schoonheid. Naast al die mooie monumenten is de stad bezaaid met prachtige herenhuizen, arbeidswoningen en burgerhuizen.

In de Kartuizerlaan bevindt zich zo’n burgerwoning. Een brede gevel mooi afgewerkt in baksteen. Bij het betreden van de woning zien we een schitterend beklede gang met sierlijke krullen en historische schilden die doorgetrokken zijn in de volledige woning. Bijna zou je verdwalen in de vele ruimtes die de woning te bieden heeft. Twee gezellige woonkamers met aansluitend een grote uitbouw die uitkijkt op mooi verzorgde tuin uiterst zeldzaam voor in een stad als Gent.

De woning heeft momenteel zes slaapkamers, maar er is een mogelijkheid tot maar liefst negen. Het burgerhuis is in uitstekende staat met authentieke elementen zoals de centrale trap die perfect bewaard gebleven zijn. Hier en daar zijn wat opfrissingswerken nodig, maar de huidige eigenaars hebben dit in de loop der jaren uitstekend onderhouden.

Ook de ligging mag er zijn. We zitten hier vlakbij de stadsring met een gemakkelijke ontsluiting naar de grote ring, vlak bij station Gent-Dampoort, vlak bij het historisch stadscentrum en vlak bij winkels en restaurants.

Een uniek pand op zoek naar een unieke koper. Aarzel niet om mij te contacteren voor verdere informatie of een afspraak.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed