U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde halfopen-bebouwing met mooi westelijk terras en carport!!

Contact Simon: TEL 0498 123 708 of simon@vicusvastgoed.be

De Admiraalstraat licht vlak tegen Sint-Amandsberg en Gentbrugge. Dit rustige stuk van Gent is rijk aan veel groen en ligt dicht bij het Rozenbroeken zwembad en recreatiecenter. Gent centrum is bereikbaar op korte fietsafstand en ook winkels en andere noodzakelijkheden liggen vlakbij deze toffe woning!

Deze aantrekkelijke halfopen-bebouwing heeft net een stevige renovatie achter de rug. Alle aspecten van de woning zijn volledig onder handen genomen. Wat opvalt zijn zijn volledig geverfde gevel en zijn nieuwe dakpannen. Ook alle ramen leidingen, elektriciteit en ander voorzieningen zijn niet over het hoofd gezien!!

Bij het binnen komen hebben we een aparte trappenhal verbonden daarmee is de leefruimte die ruim is en overvloeit in een volledig uitgeruste open keuken met toegang tot een leuk zonneterras (WESTELIJKE ORIËNTATIE). De buitenruimte is volledig aangelegd en biedt zo tal vaan mogelijkheden! Een grote troef is uiteraard zijn lange OPRIT met optie om meerdere auto's te parkeren. Verder beschikt de woning over twee ruime slaapkamers met de mogelijkheid om één slaapkamer op te splitsen in twee. Alle technieken (verwarming,stopcontacten enz.. zijn al voorzien u heeft zelf de keuze hoe u het graag zou zien!

Contact Simon: TEL 0498 123 708 of simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed