U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Appartement van 182,65m2 met 4slaapkamers (mogelijkheid 5) op vlotte verbinding! Mogelijk rendement (4,6%!)

Contact: Simon op 0498 123 708 of via mail naar simon@vicusvastgoed.be

Dit ruim appartement op de eerste verdieping beschikt over 4 slaapkamers met een mogelijkheid tot een 5de! De living en gang zijn bedekt met parket en bieden door zijn vele ramen een mooie lichtinval. De keuken (op te frissen) heeft een grote oppervlakte met aansluitende berging!

U kunt al de ruimtes en oppervlaktes bij foto's bekijken!

Er is ook nog de mogelijkheid om op de eerste verdieping te bouwen potentieel om een leuk dakterras van te maken! Voorbeeld in simulatie foto!

Alle ontsluitingswegen zijn gemakkelijk bereikbaar zo kan u vlot naar de R4, R40 en E40. Ook Gent centrum en hogescholen/universiteiten zijn gemakkelijk met de fiets bereikbaar!

Er is een mogelijkheid om op de gelijkvloers om nog een berging aan te kopen met toegangspoort naar de straat kan! Perfect voor fietsen en andere zaken in te stockeren!

Door zijn vele kamers is het appartement flexibel in zijn mogelijkheden. Zo is het ideaal om te verhuren aan Cohousers met een totale verhuurwaarde van 1000euro = rendement van 4,6%!

Zoekt u een woonst voor uw studerende kinderen? Een ruim appartement voor u zelf? Of een investering met rendement? Kom dan gerust eens langs!

Contact: Simon op 0498 123 708 of via mail naar simon@vicusvastgoed.be
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed