U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Herenwoning nieuwewandeling, op de hoek met de coupure: OPDEELBAAR!

CONTACT : Thomas op 0474 262758 of mailen naar thomas@vicusvastgoed.be

Recht tegenover de Volta, bij het Groene Valleipark en op de hoek met de Coupure vinden we deze prachtige herenwoning.
De woning heeft een binnenmaat van 7 meter breed, wat zich vertaalt in grote open ruimtes. De totale bewoonbare oppervlakte is meer dan 250m2, en kan nog uitgebreid worden indien de zolderverdieping wordt gerenoveerd.

Technisch staat de woning in orde. Zo is de elektriciteit reeds positief gekeurd. Verder zijn de leidingen in goede staat (reeds geberit spoelsystemen aanwezig). Ook zijn de ramen reeds vernieuwd naar dubbele beglazing aan de achterzijde en zelfs driedubbele beglazing met houten schrijnwerk aan de voorzijde. Het pleisterwerk in de woning is in orde. Het dak is reeds voorzien van een onderdak. Centrale verwarming is al aanwezig. De gevel werd reeds gereinigd. Er is een ruime aparte trappenhal, met authentieke houten trap en in de slaapkamers zijn er planken vloeren die in onberispelijke staat verkeren. Er is een ruime stadstuin, die volledig zuidelijk is gericht. Alsook een grote kelderverdieping op wandelhoogte van 40m2, hier is een werkplaats en een wijnkelder in voorzien.

Verder kan de koper de woning na aankoop naar smaak afwerken. Zo moeten de keuken en sanitair eens in een moderner jasje worden gestoken (ramen keuken ook nog geen dubbel glas) en moet de zolderverdieping worden afgewerkt en geïsoleerd. Interieur / binnenafwerking kan nog allemaal op eigen initiatief. Reeds een paar foto-renders bijgevoegd om een beeld te geven wat de mogelijkheden zijn. De woning is direct bewoonbaar, maar heeft nood aan esthetische opfrissing.

De woning kan ook opgedeeld worden in 2 luxe appartementen!

Reeds EPC van 395, terwijl nog geen isolatie is aangebracht. Dit door de dubbele en driedubbele beglazing.

Contact : thomas op 0474 262758 of mailen naar thomas@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed