U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Toffe woning, drie ruime slaapkamers op wandelafstand van bourgoyen!

De woning is gelegen vlak bij verschillende winkels en gemakkelijk bereikbaar via alle ontsluitingswegen. Wandelafstand van park Bourgoyen

Deze toffe woning is een nieuw renovatie project die net klaar is. Alle technieken zijn vernieuwd met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

Door zijn speels karakter biedt de woning mogelijkheden die niet vaak voorkomen. De grond is volledig bebouwd in diepte en breedte maar heeft twee buitenruimtes met een grote binnen patio en dakterras. Het dak terras is toegankelijk met een groot schuifraam en voorruimte die ideaal is om een bureau of leeshoek van te maken. Bij het binnen komen is er een grote ruimte voor fietsen en verdere berging. Bij het verder doorgaan heeft u een lange gang die verbonden is met volledig nieuwe keuken en achteraan gezellige afgesloten leefruimte. Zowel de leefruimte als keuken hebben toegang tot de binnen patio!

Boven hebben we een lichtrijke badkamer met tweede toilet en inloopdouche als ook twee slaapkamers! In de dak ruimte vinden we de derde slaapkamer met authentieke houten balken die het hele plaatje afmaken.

Kom gerust een kijkje nemen!

Contact: Simon op het nummer 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed