U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Burgerwoning op wooneiland met park - 9000 Gent

Omschrijving

CONTACT Thomas via thomas@vicusvastgoed.be of bel naar 0474/26.27.58

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop aan de gang is.

Deze ruime, gerenoveerde burgerwoning is residentieel gelegen te Gentbrugge. De gelijkvloerse verdieping omvat een inkomhal met apart toilet en trap, een dubbele leefruimte en een halfopen keuken die volledig werd ingericht met SIEMENS-toestellen. De leefruimte en keuken geven beide uit op een ruim terras met tuin.

De eerste verdieping omvat twee uitzonderlijk ruime slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een aparte berging voor wasmachine en droogkast. De badkamer bevat een douchte, een ligbad en een dubbele wastafel.

Op de tweede verdieping zijn nogmaals twee riante slaapkamers terug te vinden. Eén slaapkamer geeft toegang tot een mezzanine, die kan worden ingericht als hobbykamer.

De gesloten renovatie bevindt zich op een groen wooneiland in een residentiële omgeving te Gentbrugge. In de nabijheid van de woning zijn verschillende parken terug te vinden, zoals Park de Pélichy, Park De Vijvers en Frans Trochpark. Bovendien bevindt de woning zich centraal ten opzichte van R17 en openbaar vervoer. Kortom, de woonst heeft een TOPligging.

Nieuw EPC in opmaak.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed