U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Gerenoveerde woning met grote tuin-ZUID, vlakbij Sint-Pietersstation - 9000 Gent

Omschrijving

CONTACT via thomas@vicusvastgoed.be of 0474/26.27.58
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (zelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen).

In de Stationsbuurt vindt u deze gerenoveerde woning. De gelijkvloerse verdieping telt een keuken, ingericht met toestellen (vaatwasser, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak) en een grote dubbele leefruimte. Het groot raam en de lichtkoepel maken het huis klaar en lichtrijk. Via het groot schuifraam heeft u toegang tot een ZUIN-geörienteerd terras in aangename blauwe hartsteen met aansluitend een grote ZUIDELIJKE tuin.

De eerste verdieping biedt plaats aan een eerste ruime slaapkamer, een full-badkamer (ligbad, douche, dubbel wasmeubel) en een toilet in een afzonderlijke ruimte.
Op de tweede verdieping vindt u opnieuw twee ruimte slaapkamers. Op de zolderverdieping vindt u een vierde kamer, die dienst kan doen als een vierde slaapkamer, bureau, extra bergruimte,...

Dit alles op een absolute topligging: op de rand van het miljoenenkwartier, gelegen op 600m van Sint Pietersstation, 100 m van tramhalte, 150 m van Delhaize De Sterre. Na 2km heeft u de oprit E17 en E40!

EPC na installatie verwarming.

CONTACT via thomas@vicusvastgoed.be of 0474/26.27.58


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed