U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Unieke hoekwoning

Contacteer Simon op 0498/123708 of simon@vicusvastgoed.be

Nabij het nieuwe park Meibloem (Meibloemstraat) vindt u dit gerenoveerde pand in de Ooievaarstraat. Met de fiets kan je rechtstreeks op het terras. Binnenin een zee van licht door de vele ramen. En wat voor ramen: nieuw houten retro schrijnwerk. De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een keuken, ingericht met toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak), een leefruimte met de andere toegang tot het aangenaam terras in blauwe hardsteen, en een praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
De eerste verdieping telt een badkamer (met regendouche, dubbel wasmeubel en toilet) en een ruime lichtrijke kamer. De penthouse kamer met de twee grote veluxen en opgeschuurde balken is ongetwijfeld een eye catcher!

Verhuurwaarde 750 euro.

Vlakbij ontsluitingswegen zoals R40/R4 en autostrades, op ca. 10 min. wandelen/ca. 3 min. fietsen van Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen, vlakbij de fietsas Zuidkaai-Coupure, op een boogscheut (ca. 5 min. fietsen) van Gent-Centrum!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed