U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde woning vlakbij UZ

CONTACT Thomas via thomas@vicusvastgoed.be of 0474/26.27.58

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen).

Nabij het UZ, gelegen op en super rustige ligging, vinden we deze half-open gerenoveerde woning. Het huis heeft een aparte inkom-hal. De gelijkvloerse verdieping van het huis biedt plaats aan een dubbele leefruimte en een keuken, ingericht met SIEMENS-toestellen (vaatwas, kookplaat, dampkap, hete-lucht oven, spoelbak). Via het groot schuifraam heeft u toegang tot een aangenaam stadsterras, afgewerkt met blauwe hardsteen.
Op de eerste verdieping vinden we een eerste slaapkamer een een full-badkamer (ligbad met jets, regendouche, dubbelwasmeubel) en een toilet in een afzonderlijke ruimte. De twee overige slaapkamers bevinden zich op de twee verdieping. Alle kamers zijn voorzien van COAX en UTP aansluiting!

Deze half-open woning heeft een aangename achter- en zijtuin (met terras in blauwe hardsteen), met aparte fietsen-ingang langs de zijkant!

Mobiliteit-score Realo: 80%! Afrit snelweg op 642m, vlakbij de R40, op 7 min. fietsen van het UZ, op minder dan een kwartier fietsen van het historisch centrum van Gent, ...

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed