U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Leuke starterswoning!

CONTACT Thomas via 0474/26.27.58 of via thomas@vicusvastgoed.be

In de Ooievaarstraat vindt u deze recent gerenoveerde woning. Het huis heeft een unieke voordeur en erg hoge plafonds. De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een keuken met bar, ingericht met toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, damkap, spoelbak) en een leefkeuken met toegang tot een aangenaam stadsterras - zuidelijk georiënteerd. Onder de trap werd een bergruimte voorzien. De eerste verdieping telt een badkamer (met toilet, wasmeubel, en douche) en een eerste (slaap)kamer. Op de tweede verdieping bevindt zich de tweede (slaap)kamer.

Volledig gerenoveerd in 2011 met duurzame materialen. Elektriciteit gekeurd en volledig belicht en geschilderd. Zeer energiezuinig.

Vlakbij ontsluitingswegen zoals R40/R4 en autostrades, op ca. 10 min. wandelen/ca. 3 min. fietsen van Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen, vlakbij de fietsas Zuidkaai-Coupure, op een boogscheut (ca. 5 min. fietsen) van Gent-Centrum!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed