U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Brede woning nabij UZ, net buiten Miljoenenkwartier - 9000 Gent

Omschrijving

CONTACT Thomas via 0474/26.27.58 of thomas@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's , aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen).

Nabij het UZ Gent, net buiten het Miljoenenkwartier vinden we deze gerenoveerde woning met brede gevel (5, 7m!). De benedenverdieping telt een aparte inkom- en trappenhal, een moderne keuken vooraan, ingericht met Siemens - toestellen (vaatwas, kookplaat, hete-lucht oven, dampkap, spoelbak) en een dubbele leefruimte. Via het groot schuifraam heeft u toegang tot een aangenaam stadsterras in blauwe hardsteen en een tuin.
Het eerste verdiep biedt plaats aan een ruime kamer, een badkamer (dubbel wasmeubel en ligbad met jets), een douchekamer (regendouche en lavabo) en een toilet in een afzonderlijke ruimte. Op de tweede en derde verdieping bevinden zich de overige drie slaapkamers. Elke kamer beschikt over COAX en UTP aansluitingen.

Mobiliteit-score Realo: 85%! Afrit snelweg op ca. 700m, vlakbij de R4 en de R40, nabij het UZ en De Smet de Naeyerpark, op ca. 6 min. fietsen van het Station Gent Sint-Pieters, nabij verschillende tram- en bushaltes, ...

Vernieuwd EPC na afwerking verwarmingsinstallatie en isolatietechnieken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed