U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Burgerwoning met 5 slaapkamers 2 badkamers (8 meter gevel!)

CONTACT: SImon op 0498 123 708 of mailen naar simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

De woningen in de Sparrestraat werden nieuw leven ingeblazen, waardoor het project een uniforme leefstraat vormt met kwaliteitsvolle renovaties. De woningen worden gekenmerkt door authentieke witte gevels met wit houten schrijnwerk.
Het project weerspiegelt de heropleving van de Brugse Poort!

In dit unieke project vinden we deze ruime burgerwoning met een gevelbreedte van 8 meter (historisch gezien twee woningen!).
De gelijkvloerse verdieping beschikt over een ruime open ingerichte keuken (Siemens-toestellen) en een dubbele leefruimte, waarbij gebruik werd gemaakt van een lichtkoepel en grote raampartijen. Het dubbel schuifraam geeft uit op de groene zuidgerichte tuin met fraai terras. Daarnaast beschikt de gelijkvloerse verdieping eveneens over een fietsenberging met eigen buitendeur.
De eerste verdieping omvat 3 slaapkamers, een apart toilet en een full-in badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel wasmeubel.
De tweede verdieping beschikt over 2 slaapkamers, waarvan één uitgewerkt tot in de nok, en een badkamer.

De woning heeft bovendien een zeer gunstige ligging: op steenworp van het historisch centrum Gent (ca. 5 min. fietsen), centraal ten opzichte van natuur (natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen en Groenevalleipark) en nabij openbaar vervoer en invalswegen (zoals R40/R4 en autostrades), vlakbij de fiets-as Zuidkaai Coupure,...

Leuk weetje: op wandelafstand, in de Meibloemstraat - op de oude bowlingcite, komt bovendien een uniek park van maar liefst 9000 vierkante meter!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed