U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Elisabeth Begijnhof!

Begijnhofwoning in uniek kader. Contacteer Kristof via kristof@vicusvastgoed of via 0496/70.45.01

Verkoop Casco plus : zie onderaan.

In de Hippoliet Lammensstraat, vindt u deze royale Begijnhofrenovatie te midden van het Gentse Begijnhof, gekenmerkt door unieke trapgevels, ossenrode gevels en handgeblazen vensters met op maat gemaakte kozijnen.

De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een royale hal, toilet, toegang gewelfde kelder, keuken en leefruimte met authentieke typische Conventschouwen.

Deze ruime woonst heeft 4 slaapkamers. De master-bedroom heeft een luxe privé-badkamer en biedt mogelijkheid tot een grote dressing. Het huis heeft een tweede full-badkamer (met aansluiting dubbel wasmeubel, ligbad, douche) en verder nog 3 slaapkamers.

Het huis heeft een riante tuin zuid-oost met terras. Deze woning is buitengewoon uniek in zijn soort.

Het Groot Begijnhof dankt zijn naam aan de Heilige Elisabeth van Thüringen, ook vaak Elisabeth van Hongarije genoemd.

Het Begijnhof werd verlaten in 1873 voor het nieuwe Groot Begijnhof Sint-Amandsberg net buiten het stadscentrum. Daarnaast ligt in de stad ook nog het Begijnhof Ter Hoye. Het Gentse Oud Begijnhof Sint-Elisabeth is nu een woonwijk en sinds 1956 een beschermd landschap en sinds 1994 een beschermd stadsgezicht. Het ligt in het noordwesten van de stadskern van Gent in de buurt van het Rabot, tussen de Burgstraat en de Begijnhoflaan.

Mobiliteit-score Realo: 91%! Uitstekende verbinding openbaar vervoer (tram +bus!). Op 1 minuut fietsen van wateras-fietspad Coupure-Zuidkaai. Te voet bent u op minder dan 10 minuten in het historisch centrum van Gent! Vlakbij de R40, en op 3,5 km van de snelweg!

Bekijk ook de site elisabethbegijnhof.be en dompel U onder in dit uniek stukje Gent.

Verkoop Casco plus: alle technieken afgewerkt en gekeurd, stukadoorswerken met kalkpleister gefinaliseerd en schilderklaar. Met afwerking buitenaanleg. Nog te doen door koper: bevloering (betegeling en parketten), keuken plaatsen (leidingen klaar) , badkamer afwerken (leidingen klaar) en schilderen.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed