U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie in de bloemetjeswijk!

CONTACT Simon via simon@vicusvastgoed.be of 0498/123.708
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen).

In een gezellig straatje, Magnoliastraat, vinden we deze gloednieuwe renovatie. De benedenverdieping telt een keuken, ingericht met toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, dampkap, kookplaat, spoelbak) en een dubbele leefruimte. Via het groot schuifraam achteraan de leefruimte heeft u toegang tot een aangenaam terras in blauwe hardsteen. De gelijkvloers wordt afgewerkt met parket en houttoetsen. Het groot schuifraam en de extra lichtkoepel zorgen voor klare, open ruimtes.

De eerste verdieping biedt plaats aan een luxe-badkamer (ligbad met jets, regendouche en dubbel wasmeubel), een toilet in een afzonderlijke ruimte en een eerste ruime slaapkamer. De twee overige slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping. Alle kamers zijn voorzien van COAX en UTP aansluitingen.

Mobiliteit-score: 82% (Realo)! Vlotte bereikbaarheid via de R40, op fietsafstand (ca. 9 min.) van het historisch centrum van Gent, nabij de fietsas Groendreef-Coupure, uitstekende verbindingen via Openbaar vervoer.

EPC na installatie verwarming.
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed