U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Ruime woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers!

Contact Simon 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en materialen).

In de Goedendagstraat, te Gent vinden we deze ruime, gerenoveerde woning. Het huis heeft een statige inkom- en trappenhal met een eerste apart toilet. De gelijkvloerse verdieping beschikt over een dubbele leefruimte en een keuken, ingericht met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, kookplaat, dampkap, hete lucht-oven). Het groot schuifraam verleent toegang tot een aangenaam blauwhardsteen terras met aansluitend de tuin. De eerste verdieping telt 2 grote slaapkamers, een eerste luxe badkamer (ligbad met jets, regendouche, dubbel wasmeubel, handdoek-radiator), een tweede afzonderlijk toilet, en een aparte ruimte voor wasmachine en droogkast. De tweede verdieping biedt plaats aan nogmaals 2 ruime slaapkamers, een tweede luxe-badkamer (ligbad met jets, regendouche, dubbel wasmeubel, handdoek-radiator) en een bergruimte.
Alle kamers beschikken over COAX en UTP-aansluitingen! Het huis heeft ook een kelder.

Mobiliteit-score Realo: 80%! Op ca. 10 min. fietsen van Gent-Centrum en het Station Gent Dampoort, aan de Gentse dokken, vlakbij de R40, op ca. 10 min. fietsen van het hippe Dok-Noord nabij winkels, ...

Kom zeker eens kijken!

Contact Simon 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed