U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Ruime renovatie met riante ZUID-WESTELIJKE tuin!

CONTACT SIMON via 0498/123.708 of via simon@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde materialen en zelfde afwerkingsgraad).

In de Meibloemstraat vinden we deze ruime renovatie met riante zuid-westelijke tuin!
De gelijkvloers telt een volledig uitgeruste keuken met natuurhouten blad en ingebouwde Siemens-toestellen (hete-lucht oven, design kraan, inductie-kookplaat, dampkap) en een dubbele woonkamer. Via het groot schuifraam heeft u toegang tot een aangenaam terras in blauwe hardsteen, met aansluit de grote ZUID-WESTELIJKE tuin!

De bovenverdiepingen bieden plaats aan een luxe-badkamer (met ligbad, douche en dubbel wasmeubel) en 3 slaapkamers waarvan één over een extra communicerende ruimte beschikt! Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte.

De woning heeft bovendien een zeer gunstige ligging: op steenworp van het historisch centrum Gent (grote 5 min. fietsen), centraal ten opzichte van natuur (natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen en Groenevalleipark) en nabij openbaar vervoer en invalswegen (zoals R40/R4 en autostrades), vlakbij de fiets-as Zuidkaai Coupure,...
Leuk weetje: op wandelafstand, verderop in de Meibloemstraat - op de oude bowlingcite, komt bovendien een uniek park van maar liefst 9000 vierkante meter!

Mogelijkheid tot huren van garage aan de overkant van de straat!

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie verwarmings- en isolatietechnieken.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed