U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie met 3 slaapkamers en grote tuin - buurt Ledeganck

CONTACT Thomas via 0474/26.27.58 of thomas@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen).

In de buurt van de Ledeganck - ideaal voor ouders met studerende kinderen- vinden we deze gerenoveerde 3-slaapkamer woning! De gelijkvloerse verdieping beschikt vooraan over een keuken, uitgerust met SIEMENS-toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak). Verder telt de gelijkvloers een dubbele leefruimte, met aansluitend een aangenaam terras in blauwe hardsteen en een grote tuin - westelijk georiënteerd.

De eerste verdieping biedt plaats aan een badkamer (ligbad met jets en dubbel wasmeubel), een douchekamer (regendouche en lavabo), een ruime slaapkamer en een toilet in een afzonderlijke ruimte. De overige twee slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping.

Daarnaast is er ook nog een extra zolderkamer, in te richten als slaapkamer of als bergruimte.

Alle kamers beschikken over COAX en UTP-aansluitingen!

Mobiliteit-score Realo: 91%! Afrit snelweg op 921m, op een boogscheut van Gent Centrum, nabij Citadel Park en De Smet de Naeyerpark, vlakbij verschillende faculteiten van de Universiteit Gent, op 5 min. fietsen van station Gent Sint-Pieters, gemakkelijke verbinding via de R40 en de N60 en het openbaar vervoer, ...

Nieuw EPC na installatie verwarming en isolatietechnieken!

CONTACT Thomas via 0474/26.27.58 of thomas@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed