U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Zeer ruime burgerwoning (4 slaapkamers) met giga tuin in rustige straat op korte afstand van Gent Sint-Pietersstation

CONTACT Simon via 0498/123.708 of simon@vicusvastgoed.be

In deze rustige, groene straat vinden we deze ruime, voor reeds een groot deel vernieuwde woning met vier slaapkamers en grote tuin.

De woning is volledig bepleisterd, heeft een nieuwe vloer, vernieuwde ramen en werd voorzien van een nieuwe verwarmingsinstallatie en elektriciteit (positief keuringsverslag).

Je komt binnen in een aparte inkomhal met authentieke herenhuis trap die toegang geeft tot een lichtrijke, driedubbele leefruimte met een mooie behouden authentieke schouw. Via een schuifdeur kom je op een koertje met een grote lang uitgestrekte tuin. De gelijkvloerse verdieping telt bovendien een mooie keuken met een groot raam dat uitzicht geeft op de tuin.

De eerste verdieping telt een badkamer met douche, dubbel wasmeubel en toilet en de eerste twee slaapkamers met authentieke elementen. Op de tweede verdieping zijn dan de overige twee ruime kamers terug te vinden.

Mobiliteitsscore Realo: 83 %!: Dichtbij invalswegen (E17, N60, R40), supermarkten, op zeer dichte afstand van het station van Gent Sint-Pieters en op wandelafstand van het UZ Gent.

CONTACT Simon via 0498/123.708 of simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed