U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 4 slaapkamers MET TUIN

Contact: Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en materialen).

In de Ossenstraat vinden we deze gerenoveerde woning (afgewerkt met WITHOUTEN SCHRIJNWERK) met tuin en terras. Toegang naar het Rommelwaterpark vanuit de tuin. REALO Mobiliteitsscore: 89 %!!! Op wandelafstand van het station van Gent Dampoort en in directe nabijheid van invalswegen (R40 en N70), nabij de wandel/fietsroute aan het water van de Ferdinand Lousbergkaai, op wandelafstand van historisch centrum Gent en in de buurt van tal van voorzieningen.

Gelijkvloers vinden we een ruime dubbele leefruimte, een volledig uitgeruste keuken met SIEMENS-toestellen (vaatwas, kookplaat, dampkap, hete lucht-oven), en een apart toilet. Bovendien verleent een schuifdeur toegang tot een gezellig stadsterras in blauwhardsteen (3 meter diepte) met tuin (5 meter diepte) die rechtstreeks toegang geeft via een poortje tot het Rommelwaterpark.

De badkamer beschikt over een ligbad met jets, dubbel wasmeubel, handdoek-radiator en een tweede toilet. Daarnaast de tweede badkamer met douche. Bovenverdiepingen tellen 4 slaapkamers in totaal. Alle kamers beschikken over COAX en UTP-aansluitingen!

Nieuw EPC na installatie verwarming en isolatietechnieken!

Contact: Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed