U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Riant authentiek herenhuis aan de Coupure

CONTACT: Simon 04/98 12 37 08 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Vlak aan het water van de Coupure vinden we dit riante herenhuis met authentieke gevel. Het huis heeft een ideale ligging en een prachtig uitzicht en bevindt zich bovendien op wandelafstand van het historische Centrum van Gent. Ideale ligging: Realo Mobiliteitsscore 85 %!!! Het station van Gent Sint-Pieters is op fietsafstand en er is een snelle tram- en busverbinding. Aangezien het centrum van Gent vlakbij is zijn er tal van winkels en eetgelegenheden in de zeer nabije omgeving.

Binnenkomen doen we in een authentieke trappenhal (mét authentieke trap) die voorzien is van prachtige authentieke tegeltjes. Door een glazen deur vinden we het eerste deel van een ruime leefkamer met authentieke schouw en iets hoger ligt het tweede deel van de leefkamer. Op een lagere etage vinden we een volledig uitgeruste keuken met een aanpalende eetkamer die uitkijkt op een prachtige binnenkoer die werd voorzien van veel groen. De woning beschikt bovendien over een enorm grote bergruimte.

Op de eerste verdieping vinden we de master bedroom met prachtig uitzicht én ruime dressing. We vinden hier ook een ruime badkamer terug die voorzien is van een douche en ligbad.

Op de overige verdiepingen vinden we nog twee ruime slaapkamers en nog een tweede badkamer. In totaliteit voorziet de woning in 3 toiletten.

Een pareltje vinden we ook terug op de bovenste verdieping. De bovenste verdieping kan gebruikt worden als studio aangezien deze ruimte over een aparte kitchenette beschikt. Aanpalend is er een (net) vernieuwd dakterras dat alsook een prachtig uitzicht geniet.

De woning heeft bovendien een goed EPC (258 KW/m2) en de elektriciteit werd positief gekeurd.

Neem contact op met Simon om deze prachtige woning aan de Coupure te bezoeken.

CONTACT: Simon 04/98 12 37 08 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed