U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde woning op woonerf nabij Vrijdagsmarkt!

CONTACT HANNE via hanne@vicusvastgoed.be of 0478/65.88.15
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde materialen en zelfde afwerkingsgraad).

In de Rodelijvekensstraat vinden we deze gerenoveerde woning met 3 slaapkamers op een uniek woonerf (zie de eigenlijke foto's van het woonerf)! Het betreft een zeer brede woning met veel ramen houten schrijnwerk.
Mobiliteitsscore REALO: 91 %!!! Op wandelafstand van Vrijdagsmarkt en Patershol (400m), vlakbij de R40 en het water van de Leie, nabij tal van winkels, ...

De benedenverdieping telt een keuken, ingericht met kwalitatieve SIEMENS toestellen (heteluchtoven, inductiekookplaat, vaatwasmachine en dampkap) en de leefruimte.

De eerste verdieping biedt plaats aan een ruime slaapkamer, een apart toilet, en een luxe-badkamer (met dubbel wasmeubel, ligbad met jets, regendouche). De twee overige slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping.
Alle kamers beschikken over COAX en UTP-aansluitingen!

Verhuurwaarde: 850 euro/maand.

Nieuwe EPC na verwerking isolatie -en ventilatietechnieken

CONTACT HANNE via hanne@vicusvastgoed.be of 0478/65.88.15


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed