U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

3slaapkamer-renovatie in Lucas De Heerestraat

Contact Simon via 0498/123708 of simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en materialen).

In de Lucas De Heerestraat vinden we deze mooie renovatie met een uitstekende ligging terug. Mobiliteitsscore Realo: 88 %! In de buurt van tal van voorzieningen, op fietsafstand van het historische centrum van Gent en vlakbij verschillende campussen van Universiteit Gent. De woning ligt ook op korte afstand van het station van Gent-Sint-Pieters, de N60 en R40.

Binnenkomen doen we in een aparte inkomhal. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een eerste zeer ruime slaapkamer terug. De keuken is volledig uitgerust met toestellen (inductiekookplaat, vaatwas, dampkap en heteluchtoven) en de woning geniet bovendien van een drie-dubbele leefruimte met zeer veel lichtinval. We vinden er ook een terras in blauwhardsteen met een aanpalend stadstuintje.

Een apart toilet en een handige bergruimte zijn voorzien.

Op de eerste verdieping vinden we een tweede lichtrijke slaapkamer Op de tweede verdieping vinden we alsook een volledig uitgeruste badkamer met ligbad met jets en regendouche.

Op de bovenste verdieping vinden we nog een ruime zolderkamer met veulen die ingericht kan worden als slaapkamer met een aanpalende berging.

Alle kamers beschikken over COAX en UTP aansluiting.

Nieuw EPC na installatie verwarming en isolatietechnieken.

Contact Simon via 0498/123708 of simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed