U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie op toplocatie buurt Ledeganck met mogelijkheid garage!

Contact Thomas via 0474/26.27.59 of thomas@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige woning gerenoveerd door dezelfde aannemer (identieke materialen en afwerkingsgraad).

GROOT PLUSPUNT: mogelijkheid tot aankoop garage gelegen met inrit via de Stropstraat, grenzend met de Lentestraat voor 30.000 EUR.

In de Lentestraat vinden we deze gerenoveerde woning met hoge plafonds! De gelijkvloerse verdieping telt vooraan een keuken, ingericht met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-lucht oven, dampkap, spoelbak),een dubbele leefruimte en een eerste afzonderlijke toilet. Het groot schuifraam verleent toegang tot een aangenaam terras in blauwsteen, met aansluitend de tuin.

De eerste verdieping biedt plaats aan een eerste ruime slaapkamer, een ruime badkamer (ligbad met douchefunctie, dubbel wasmeubel, handdoek-radiator), een tweede afzonderlijk toilet, en een douchekamer (regendouche, enkel wasmeubel).
De twee overige slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping. Alle slaapkamers zijn voorzien van COAX- en UTP aansluitingen.

Er wordt een nieuw EPC afgeleverd na installatie isolatie- en verwarmingstechnieken.

Mobi-score: 9,6/10! Snelweg op 811m, op minder dan 2km gelegen van Sint-Pietersstation, tramhalte op minder dan 1km, bushaltes op minder dan 500m, via de aangename fietsroute langs het water van de Stropkaai en Ter Plaeten op minder dan 10 min. in het historisch centrum van Gent, centraal gelegen t.a.v. de faculteiten UGent, ...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed