U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gunstig gelegen appartement in gerenoveerd appartementsgebouw!

CONTACT HANNE via hanne@vicusvastgoed.be of 0478/65.88.15

In de uitstekend gelegen Kasteellaan (ideaal voor ouders met studerende kinderen!!) vinden we twee gerenoveerde appartemenstgebouwen, elk met 4 units (8 in totaal). Reeds 50% van de units verkocht!
Het appartementsgebouw heeft een authentieke trappenhal en werd beneden afgewerkt met een hippe retro-tegel!

Groot voordeel: geen syndicus, geen vaste kosten - zeer eenvoudige kostenstructuur! Centraal werd voor elke unit een aparte teller geïnstalleerd voor WGE.

Het grootste, gelijkvloerse appartement wordt afgewerkt met een hippe retro-tegel in de keuken en slaapkamer en met een mooie, lichte parket voor de leefruimte. Het appartement telt een aparte, dubbele leefruimte, een keuken, met matzwarte geïntegreerde toestellen (combi-oven, vaatwas), een afgesloten slaapkamer en een badkamer (met douche, lavabo en toilet). Daarnaast beschikt het appartement ook over een leuk stadsterras in blauwe hardsteen.

Mobiliteit-score Realo: 90% - Mobi-score: 9,5/10! Vlakbij R40, op minder dan 5 minuten fietsen naar het station van Gent Dampoort, op wandelafstand (ca. 10 min.) van het historisch centrum van Gent, en bovendien in de nabijheid van tal van supermarkten, scholen en eetgelegenheden, naast het groot Rommelwaterpark en het Bijgaardepark ...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed