U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde 3 slaapkamer woning

Contact SIMON via 0498/123.708 of via simon@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige woning gerenoveerd door dezelfde aannemer, aangezien de renovatie volop aan de gang is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen).

In de Palinghuizen vinden we deze gerenoveerde woning. De gelijkvloerse verdieping een dubbele leefruimte afgewerkt met een mooie, lichte parket en achteraan een keuken, ingericht met kwalitatieve SIEMENS toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, inductievuur, dampkap, gootsteen). Het groot schuifraam verleent toegang tot een blauwsteen terras.

De eerste verdieping biedt plaats aan een apart toilet, een luxe-badkamer (ligbad met jets, dubbel wasmeubel, regendouche) en een eerste ruime slaapkamer. De tweede slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping.

Mobi-score: 9,3/10! Op minder dan 5km een treinstation aanwezig. Op minder dan 500m een tramhalte aanwezig. Op minder dan 250m een belangrijke bushalte aanwezig. Via de loop- fietsroute Groendreef - Zuidkaai - Coupure op minder dan 10 min. fietsen in het Historisch Centrum van Gent, ...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed