U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GERENOVEERDE WONINGEN OUDERS STUDERENDE KINDEREN - 9000 Gent

Omschrijving

Contact Thomas via 0474/26.27.59 of thomas@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige woning gerenoveerd door dezelfde aannemer (identieke materialen en afwerkingsgraad).

Gerenoveerde woningen in de Ottergemsesteenweg, Burggravenlaan en Zwijnaardsesteenweg, toplocatie voor investerende ouders met studerende kinderen. Prijzen vanaf 350.000,00 EUR tot 390.000,000.
Alle technieken (water, gas, elektriciteit), rioleringsstelsel, dak- en vloerisolatie, ... integraal vernieuwd! Het huis komt met een positief attest elektrische keuring, een nieuw EPC (na installatie verwarmings- en isolatietechnieken), overal geïnstalleerde LED-verlichting, COAX- en UTP aansluitingen in elke slaapkamer...

De gelijkvloerse verdieping telt steeds een leefruimte afgewerkt met mooie, lichte parket en een geïnstalleerde keuken met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-lucht oven, dampkap, spoelbak). Het groot schuifraam achteraan verleent toegang tot een aangenaam terras in blauwsteen (afhankelijk van pand al dan niet met aansluitende tuin).

De verdiepingen bieden plaats aan een luxueuze badkamer (ligbad met jets, regendouche, dubbel wasmeubel, handdoek-radiator), een afzonderlijk toilet en 2 of 3 slaapkamers. In sommige panden is er ook een aparte douchekamer (regendouche, enkel wasmeubel, handdoek-radiator).

Contact Thomas via 0474/26.27.59 of thomas@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed