U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerd met ruimte en groen!

CONTACT HANNE via 0478/65.88.15 of hanne@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige woning gerenoveerd door dezelfde aannemer, aangezien de renovatie volop aan de gang is (dezelfde aannemer: zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen).

In de Pantserschipstraat vinden we deze gerenoveerde woning met grote tuin! De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een keuken met kwalitatieve, geïntegreerde SIEMENS-toestellen (hete-lucht oven, vaatwas, inductievuur, dampkap, gootsteen) vooraan en een dubbele leefruimte. Het groot schuifraam verleent toegang tot een aangenaam blauwsteen terras met aansluitend een grote tuin met achteraan een tuinhuis!

De eerste verdieping telt een eerste slaapkamer, een apart toilet en een ruime full-badkamer (dubbel wasmeubel, regendouche en ligbad met jets). De twee overige slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping. Elke kamer is voorzien van over UTP- en COAX aansluiting.

Heel goed EPC van 161 kWh/ (m2 jaar)!!

Mobi-score: 8,5/10: op minder dan 1km een treinstation aanwezig, op minder dan 2km een tramhalte aanwezig, op minder dan 250m een belangrijke bushalte aanwezig, afrit snelweg op 3km, op 15 min. fietsen in centrum Gent,...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed