U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Uniek gelegen centrum Gent!

CONTACT SIMON via 0498/123.708 of simon@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (zelfde aannemer: zelfde afwerkingsgraad en materialen)

Dit statig herenhuis is gelegen in de uiterste centrale en rustige straat: Krommenelleboog. Mobi-Score: 9,7/10!! Aan de loop/fiets route Coupure, afrit snelweg op 2,7 km, in het centrum van Gent, ...

De woning heeft een prachtige gevel, erg gelijkaardig aan de referentie-foto's.
De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een dubbele leefruimte en een aparte, authentieke inkom-en trappenhal met toilet in een afzonderlijke ruimte. De keuken met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-lucht oven, damkap) bevindt zich in de sous-sol met achteraan een dubbel schuifraam dat toegang verleent tot de stadskoer.

De bovenverdiepingen bieden plaats aan maar liefst 4 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan de ene met ligbad met jets, en de andere met een regendouche, en beide met dubbel wasmeubel, handdoek-radiotor), een 2de apart toilet. Alle kamers zijn voorzien van COAX- en UTP aansluitingen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed