U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

CONTACT SIMON via 0498/123.708 of via simon@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige renovatie door dezelfde aannemer (zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen).

In de Vorkstraat vinden we deze gerenoveerde woning. De woning heeft een zeer goede ligging: Mobi-score: 8,9 %! : Vlakbij R40, N70, het station van Gent Dampoort en het centrum van Gent (op minder dan 2km), op minder dan 1km een tramhalte aanwezig, op minder dan 500m een belangrijke bushalte aanwezig.

Het huis telt een dubbele leefruimte met aansluitend een keuken met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, inductievuur, dampkap). Via het schuifraam heeft u toegang tot een stadsterras in blauwsteen.
De eerste verdieping telt een ruime slaapkamer, een douchekamer (met regendouche), een ruime badkamer (met dubbel wasmeubel en ligbad met jets) en een toilet in een aparte ruimte. De overige twee slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping. Alle kamers beschikken over COAX- en UTP aansluitingen.

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie verwarmings- en isolatietechnieken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed