U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

3 slaapkamer renovatie met mogelijkheid uitgang achterzijde!!

CONTACT Thomas via 0474/26.27.58 of via thomas@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige renovatie door dezelfde aannemer (zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen).

In de Kempstraat, vlakbij het water van de Groendreef, vinden we deze 3-slaapkamer renovatie! Mobi-score: 9,3/10!! Belangrijke bushalte op minder dan 500m, aan de loop/fietsroute Groendreef - Coupure, aan het leuk Fluweelpark en Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen, op 10 min. fietsen in het historisch centrum Gent, nabij R40, R4 en N9, nabij verschillende tram- en bushaltes...

et huis heeft een inkom- en trappenhal met een apart eerste toilet. De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een dubbele leefruimte en een keuken achteraan, ingericht met SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-lucht oven, dampkap). Het groot schuifraam achteraan verleent toegang tot een ruim blauwsteen terras met mogelijkheid tot uitweg achteraan via het Fluweelpark! Ideaal voor fietsen!!

De bovenverdiepen tellen 3 slaapkamers, een ruime badkamer (ligbad met jets, dubbel wasmeubel en tweede toilet) en een douchekamer (regendouche, enkel wasmeubel).

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie verwarmings- en isolatietechnieken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed