U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

3 slaapkamer renovatie!

CONTACT THOMAS via 0474/26.27.58 of thomas@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige renovatie door dezelfde aannemer (zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen).

In de Jozef Guislainstraat vinden we deze gerenoveerde woning. Mobi-score: 9,4/10! Aan het water van de Palinghuizen/Groendreef met zijn leuke fiets/looproute via de Coupure richting Gent centrum, aan de R40 en de N9, met de fiets op 5 min. aan het Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen en op 10 min. in het historisch centrum van Gent, afrit snelweg op 4,7 km...

De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een dubbele leefruimte en achteraan een keuken, ingericht met SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-luchtoven, dampkap). Via het groot schuifraam heeft u toegang tot een aangenaam stadsterras in blauwsteen. De benedenverdieping beschikt ook over een toilet in een aparte ruimte.

De eerste verdieping telt 2 slaapkamers, een ruime badkamer (ligbad, dubbel wasmeubel, tweede toilet), en een douchekamer (regendouche, enkel wasmeubel). De derde slaapkamer bevindt zich op de derde verdieping. Alle kamers zijn voorzien van COAX- en UTP aansluitingen.

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie isolatie- en verwarmingstechnieken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed