U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde appartementen aan de Visserij!

CONTACT HANNE via 0478/65.88.15 of via hanne@vicusvastgoed.be

In de Slachthuisstraat vinden we een gerenoveerd appartementsgebouw. Mobi-score: 9,5/10!!! Vlakbij R40, op minder dan 5 minuten wandelen naar het station van Gent Dampoort, op wandelafstand (ca. 10 min.) van het historisch centrum van Gent, vlakbij de loop/fietsroute Ferdinand Lousbergkaai, in de nabijheid van tal van supermarkten, scholen en eetgelegenheden, naast het Coyendanspark en vlakbij het groot Rommelwaterpark, ...

Het appartementsgebouw telt 3 units bereikbaar bereikbaar via de trappenhal en beschikt over een handige fietsenberging met aparte ingang.
Groot voordeel: geen syndicus, geen lift, geen vaste kosten - zeer eenvoudige kostenstructuur! Centraal werd voor elke unit een aparte teller geïnstalleerd voor WGE.

Slachthuisstraat 62: 319.000,00 EUR. Op de gelijkvloers en eerste verdieping vinden we een 2-slaapkamer duplex appartement. Het appartement biedt plaats aan een leefruimte keuken, een aparte berging, 2 slaapkamers (telkens met terras) en 2 badkamers.

Slachthuisstraat 64: 269.000,00 EUR. Op de tweede verdieping vinden we een een 1 slaapkamer- appartement. Dit appartement biedt plaats aan een leefruimte met keuken, een bergruimte, een afzonderlijke toilet, en een slaapkamer met een badkamer.

Slachthuisstraat 66: 289.000,00 EUR. Dit appartement biedt plaats aan 2 slaapkamers en 2 badkamers. Het appartement telt daarnaast een leefruimte met keuken, een bergruimte, en een afzonderlijke toilet.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed