U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie met 3 slaapkamers- DAMPOORT

CONTACT HANNE via 0478658815 of via hanne@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen). Vraag aan uw makelaar om voordien een kijkwoning te bezichtigen.

U bent investeerder? Geniet van onze verhuurgarantie! We garanderen een huurder tegen de authentieke akte en regelen alles voor u van contract tot moment van sleuteloverdracht.

In de centraal gelegen Kogelstraat vinden we deze gerenoveerde woning. Mobi-score: 9,4/10! Onmiddellijk op R40/N70, op 15 min. wandelen/minder dan 10 min. fietsen van centrum Gent, vlakbij station Gent Dampoort, op minder dan 10 min. fietsen van Park Rozenbroeken/Bijgaardepark, ...

De gelijkvloers van het huis biedt plaats aan dubbele leefruimte en de keuken uitgerust met toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-lucht oven, dampkap, koelkast). Via de keuken heeft u toegang tot een blauwsteen stadsterras.
De eerste verdieping telt een ruime slaapkamer, een afzonderlijk toilet, een ruime badkamer (ligbad met jets, dubbel wasmeubel) en douchekamer (regendouche en wasmeubel). De twee overige slaapkamers, waarvan 1 met extra-communicerende ruimte, bevinden zich op de tweede verdieping. Alle kamers zijn voorzien van COAX- en UTP aansluitingen.

VERHUURWAARDE: 925 EUR/MAAND!

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie isolatie- en verwarmingstechnieken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed