U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

CONTACT: SIMON via simon@vicusvastgoed.be of via 0498 12 37 08

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (zelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen). Renovatie in laatste fase!

MOBI-SCORE: 8,8/10!!! U kan verdere details over de mobi-score vinden via de link https://mobiscore.omgeving.vlaanderen.be/ waar u Dukkeldamstraat 31, Gent intypt.

U bent investeerder? Geniet van onze verhuurgarantie! We garanderen een huurder tegen de authentieke akte en regelen alles voor u van contract tot moment van sleuteloverdracht.

Rustig gelegen in stadsbuurt de Muide vinden we deze karaktervolle renovatie. De woning zal volledig instapklaar zijn met alle technieken vernieuwd. De woning beschikt over grote ruimtes zowel voor living, keuken, berging, badkamer en slaapkamers. Ook zijn er twee toiletten voorzien en is er voldoende plaats om fietsen te plaatsen. Dit allemaal in een leuke karaktervolle stijl met veel retro elementen in de vorm van tegels, opgeschuurde trap/deuren als ook opengelaten houten balken. De woning heeft ook een leuke stadstuin die een combinatie is van openheid met privacy.

Elke kamer komt met een tv-en internetaansluiting.

NIEUW EPC na installatie verwarming. Renovatie gebeurt onder nieuwste normen!

CONTACT: SIMON via simon@vicusvastgoed.be of via 0498 12 37 08


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed