U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Omschrijving

Prachtige renovatie met riante zuidelijke tuin in Gentbrugge

CONTACT Thomas via thomas@vicusvastgoed.be of bel naar 0474/26.27.58

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop aan de gang is. Verhuurbaar 1200 EUR, verhuurgarantie tegen akte!

U bent investeerder? Geniet van onze verhuurgarantie! We garanderen een huurder tegen de authentieke akte en regelen alles voor u van contract tot moment van sleuteloverdracht.

Te Gentbrugge bevindt zich deze prachtig woning onder renovatie. De werken nemen hun einde Juni 2020, bezoeken zijn reeds volop mogelijk.

De inkomhal geeft toegang tot een lichtrijke leefruimte met volledig ingerichte open keuken met siemens toestellen. Op het gelijkvloers is een aparte berging met aansluiting wasmachine voorzien. Ook apart toilet beschikbaar. Grote dubbele leefruimte met lichtkoepel die voor een open klare ruimte zorgt. Via grote schuifraam is er toegang tot een grote, zonnige tuin.

Via een authentiek karaktertrap bereikt men de eerste verdieping, die 2 ruime slaapkamers en een badkamers telt. De badkamer op deze verdieping omvat een douche, een ligbad (met jets) en een dubbele wastmeubel. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een tweede badkamer, met regendouche en wasmeubel. De tweede verdieping biedt plaats aan opnieuw 2 ruime slaapkamers

De riante zuidelijke tuin met terras is letterlijk een enorme meerwaarde aan de woning. De tuin biedt rust in het bruisende stadsleven.

De gesloten renovatie bevindt zich in een residentiële buurt te Gentbrugge. In de nabijheid van de woning zijn verschillende parken terug te vinden, zoals Victoria Regiapark, Park de Pélichy en Frans Trochpark.
De woning bevindt zich centraal ten opzichte van invalswegen E17 en openbaar vervoer.

Kortom, ruime groene renovatie op topligging! Verhuurbaar 1200 EUR! Verhuurgarantie tegen akte!

Contact : thomas op 0474 262758 of mailen naar thomas@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed