U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Omschrijving

Karaktervolle renovatie met 3 slaapkamers en grote ZW tuin!

CONTACT Simon via 0498123708 of Simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen). Vraag uw makelaar om eerst een afgewerkte kijkwoning te bezichtigen.

U bent investeerder? Geniet van onze verhuurgarantie! We garanderen een huurder tegen de authentieke akte en regelen alles voor u van contract tot moment van sleuteloverdracht.

In de uiterst gunstig gelegen Henri Pirennelaan vinden we deze ruime renovatie. Mobi-score: 8,8/10! E17/ E40/R4/R40 onmiddellijk toegankelijk, op 15 min. fietsen in Gent centrum, amper 3 min. fietsen van Gentbrugge Station, op 5 min. wandelen van de Gentbrugse Meersen, alsook op 800m van Park De Vijvers,...

Het huis heeft een aparte inkom-en trappenhal met achteraan een afzonderlijk toilet. De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een uitgeruste keuken met SIEMENS-toestellen (inductievuur, hete-lucht oven, koelkast, vaatwasmachine en dampkap) met een dubbele leefruimte. Het groot schuifraam verleent toegang tot een breed blauwsteen terras met grote stadstuin.

Aparte berging op gelijkvloers voor WM/DK!

De eerste verdieping telt 1 slaapkamer, een ruime badkamer (ligbad, dubbel wasmeubel, tweede toilet) en douchekamer (regendouche, wasmeubel). De tweede verdieping beschikt over de 2 overige slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van COAX- en UTP aansluitingen.

VERHUURWAARDE: 1200 EUR/MAAND!

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie isolatie- en verwarmingstechnieken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed